Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Restované rybí kousky na rajčatech a celeru
Autor: neznámý
Datum přidání 04.08.2011
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
30 min
Doba vaření: 35 min
Počet porcí: 3 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 300 g mořských filet
  • 30 g natě z celeru
  • 4 rajčata
  • 1 celer
  • 1 cibule
  • šťáva z 1 citronu
  • 1 lžíce másla
  • 1 lžička koření na ryby (i jiné)
  • sůl

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
1 porce 21,60 g 23,60 g 4,10 g 945,53 kJ (226 kcal)
celkově 64,80 g 70,81 g 12,30 g 2 836,60 kJ (677 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Na másle si orestujeme cibulku dozlatova. Přidáme na kostičky pokrájený celer, mírně podlijeme vodou a podusíme do změknutí. Mezitím si pokrájíme na kostičky rajčata a nať z celeru nasekáme na jemno. Jakmile je celer téměř měkký, přidáme tyto dvě ingredience a společně ještě 1-2 minutky povaříme. Hotovou zeleninovou směs dáme stranou na talířek a schováme do trouby, aby nám nevychladla. Filety opláchneme vodou, okořeníme, podle chuti osolíme a pokrájíme na větší kousky. Orestujeme v té samé pánvi, co jsme vařili směs. Hotové kousky pokapeme šťávou z citrónu. Na talíř nejprve servírujeme celerovou směs, posypeme filety a podáváme s bramborem. 


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Další zajímavé recepty