| Autor: | Lucka |
| Datum přidání | 02.08.2011 |
| Druh receptu | Večeře, Oběd |
| Doba přípravy surovin: |
10 min |
| Doba vaření: | 30 min |
| Počet porcí: | 4 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Tuňáka si nakrájíme na kostky (ne moc malé aby se nerozpadly), očistíme a omyjeme si papriky, nakrájíme a střídavě napichujeme na špejle jako mini špízy, vše celé osolíme a z jedné strany posypeme lehce kořením na ryby, potřeme kvalitním olejem a necháme postupně grilovat. Mezitím si připravíme brambory, buď můžete udělat také na grilu, nebo jednoduše klasicky na kostičky jako přílohu. Bašta a navíc lehká:-)
Přidat komentář