| Autor: | neznámý |
| Datum přidání | 27.06.2010 |
| Druh receptu | Oběd, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
10 min |
| Doba vaření: | 25 min |
| Počet porcí: | 3 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | |
| Cena: | |
| Obtížnost: | |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
BIO Italská sůl česneková
Jedlá česneková sůl - mletá
Sůl himalájská růžová jemná
Sůl himalájská růžová jemná
Gemüse Bouillon Zeleninový vývar
Zeleninový vývar, bez přídavku droždí, s 10,7% zeleniny
Ve středně velkém hrnci opražíme na másle vločky s nastrouhanou mrkví a pohankovou krupičkou. Zalijeme horkou vodou, přidáme zeleninový bujón a 10-15 minut vaříme. Na závěr vložíme máslo a můžeme podávat.
Výborná a rychlá polévka to byla :-)
Velmi jednoduché, rychlé a překvapivě celkem dobré.
Přidat komentář