| Autor: | neznámý |
| Datum přidání | 04.10.2012 |
| Druh receptu | Oběd, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
| Doba vaření: | neuvedena |
| Počet porcí: | 3 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Žampióny si očistíme a nakrájíme na malé plátky. Na másle si zlehka osmahneme jarní cibulku, přidáme žampióny, mírně osolíme, podlijeme hrníčkem vody a dusíme. Mezitím si v hrníčku rozmícháme rýžovou mouku. Jakmile jsou žampióny měkké, za stálého míchání pomalu přiléváme mouku s vodou. Přivedeme k varu a asi dvě-tři minutky povaříme, nezapomínáme míchat. Poté vařič vypneme přisypeme křen, kdo má rád může dát více a vmícháme ovesnou smetanu. Necháme odstát asi 10 minut. Podáváme s uvařenými těstovinami
Přidat komentář