| Autor: | neznámý |
| Datum přidání | 02.02.2011 |
| Druh receptu | Oběd, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
15 min |
| Doba vaření: | 45 min |
| Počet porcí: | 4 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | |
| Cena: | |
| Obtížnost: | |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Pohankové lupínky
Extrudovaný výrobek
Kukuřice ve slaném nálevu
Sterilováno
Očištěný celer nakrájíme na kostky a restujeme na troše másla v hluboké pánvi, poté přisypeme kukuřici (zrno) a po 5 minutách pohankové vločky, vše důkladně promícháme. Mezitím si vymažeme zapékací misku, nasypeme směs z pánve, pokapeme citrónovou šťávou a posypeme sýrem. Dáme asi na 20 minut zapéct do trouby.
Přidat komentář