| Autor: | neznámý |
| Datum přidání | 18.07.2010 |
| Druh receptu | Příloha, Svačina |
| Doba přípravy surovin: |
10 min |
| Doba vaření: | 20 min |
| Počet porcí: | 3 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Hostětínský mošt Jablko & Zázvor Bio
Ovocný osvěžující nápoj bez chemické konzervace, pasterovaný.
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Machland Kysané zelí
Zelenina mléčně kvašená, pasterovaná.
Jablka omyjeme, zbavíme jádřince a nastrouháme na hrubém struhadle. Smícháme se zelím a zalijeme jablečným moštem smíchaný s citrónovou šťávou, třtinovým cukrem a olivovým olejem. Důkladně promícháme.
Přidat komentář