Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Pečený pstruh
Autor: Snow.angell@
Datum přidání 09.03.2011
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
15 min
Doba vaření: 20 min
Počet porcí: 4 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 4 ks pstruh
  • 1 kg brambor
  • 1 hrst čerstvého estragonu
  • 180 ml bílého jogurtu
  • 1 dcl šťávy z čerstvého pomeranče
  • citron
  • pomeranč
  • salátová okurka
  • 2 lžíce sekané máty
  • sůl podle chuti

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
1 porce 21,60 g 57,23 g 5,18 g 1 490,70 kJ (356 kcal)
celkově 86,40 g 228,92 g 20,71 g 5 962,80 kJ (1424 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Pstruhy zevnitř ochutíme estragonem a solí. Ovoce nakrájíme na tenké půlměsíčky. Z alobalu vystřihneme 4 čtverce. Na spodek čtverce rozdělíme polovinu ovoce, položíme rybu, a navrch zbytek ovoce. Polijeme pomerančovou šťávou a zabalíme, dobře utěsníme a dáme na plech a dáme péct na 20 minut. Mezitím na troše másla opečeme brambory pokrájené na kostičky dozlatova. Pak připravíme dresink. Do jogurtu přidáme nastrouhanou okurku z níž vymačkáme šťávu a nasekanou mátu.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Speciální daň na slazené nápoje?

Už jste slyšeli o dani na cukr, sůl či tuk? myslíte si, že by to mohl být…

Jaká je nejzdravější strava?

Není univerzální zdravá dieta! Ano jsou univerzální živiny, ale jejich…

BIO potravina roku 2024

PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců vyhlašuje soutěž Nejlepší biopotravina roku…

Další zajímavé recepty