Autor: | happy.lenulka@ |
Datum přidání | 05.03.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Ghí přepuštěné máslo
Máslo Ghí. Přepuštěné máslo.
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Rajčatový protlak albert Quality
Rajčatový protlak zahuštěný. Pasterováno. Na 100 g protlaku bylo…
Concentrato di Pomodoro
Rajčatová pasta. Sterilováno
Kukuřice ve slaném nálevu
Sterilováno
Billa Tuna Brine
Tuňák celý, přírodní, rybí konzerva, sterilováno.
Na pánvi rozehřejte olivový olej, do něj vhoďte osmažit na plátky nakrájený česnek a nadrobnou nakrájenou chilly. Po chvilce, až paprička i česnek pustí aroma, přidejte nadrobno nakrájenou červenou cibuli, na kostičky nakrájenou papriku a zalijte protlakem, poté přidejte bylinky a asi 5 minut duste. Nakonec přidejte kukuřici a tuňáka a nechte prohřát. Mezitím si v rozpálené troubě nahřejte placky potřené ghí. Poté stačí jen naservírovat - placky přeložte napůl, naplňte směsí a hojně posypte strouhaným sýrem (např. parmazán).
Přidat komentář