Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Zapečený libanonský chléb s tuňákem a zeleninou
Autor: happy.lenulka@
Datum přidání 05.03.2012
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
neuvedena
Doba vaření: neuvedena
Počet porcí: 2 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • libanonský chléb (na 1 porci 2 placky)
  • ghee (přepuštěné máslo, postup ZDE)
  • olivový olej
  • 3 stroužky česneku
  • 1 čerstvá chilly paprička
  • 1 červená cibule
  • 1 červená paprika
  • 1 plechovka tuňáka
  • nakládaná kukuřice
  • rajčatový protlak
  • bylinky - oregáno, bazalku 
  • parmazán


Pro tento recept doporučujeme potraviny

Postup přípravy

Na pánvi rozehřejte olivový olej, do něj vhoďte osmažit na plátky nakrájený česnek a nadrobnou nakrájenou chilly. Po chvilce, až paprička i česnek pustí aroma, přidejte nadrobno nakrájenou červenou cibuli, na kostičky nakrájenou papriku a zalijte protlakem, poté přidejte bylinky a asi 5 minut duste. Nakonec přidejte kukuřici a tuňáka a nechte prohřát. Mezitím si v rozpálené troubě nahřejte placky potřené ghí. Poté stačí jen naservírovat - placky přeložte napůl, naplňte směsí a hojně posypte strouhaným sýrem (např. parmazán).


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

dTest: Každá druhá vinná klobása v testu neuspěla

Vzhledem k oblíbenosti vinných klobás na vánočních stolech Čechů, přebíráme a…

Konec svátečního plýtvání

Po Vánocích bývá lednice plná. Nenechte to dojít do koše! Máme pro vás rychlé a…

Děkujeme vám, FÉROVÍ čtenáři!

Děkujeme za vaši přízeň! Pojďme se ohlédnout za největšími úspěchy roku 2025 –…

Další zajímavé recepty