Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Smejko vanilkové

13
Země výroby: Slovensko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: RAJO a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8585002500625
Data ze dne: 9. 3. 2020



Popis

Ochucené trvanlivé mléko s přídavkem vitamínů, vanilkové. Ošetřené UHT. Homogenizované. Tuk 1,5%

Složení

  • mléko - 95%
  • cukr
  • ochucující vanilková složka - 1,8%
  • - cukr
  • - škrob
  • - přírodní aroma
  • - výtažek z vanilkový lusků Bourbon - 0,3%
  • vitamíny - A, E, D

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní i umělé -2
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje ochucovací složka -2
  Celkem: 13

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
250 g
% DDD
Energie 66 kcal 166 kcal 3 %
277 kJ 692.5 kJ
Bílkoviny 3.3 g 8.25 g 5 %
Sacharidy 9.7 g 24.25 g 11 %
z toho cukry 8.9 g 22.25 g
Tuky 1.5 g 3.75 g 2 %
nasycené 0.9 g 2.25 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.15 g 0.375 g

Vitamíny / minerály / stopové prvky

  100 g % DDD
vitamín A 60 μg 800 μg
vitamín E 0.9 mg 12 mg
vitamin D 0.38 μg 5 μg

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Legionella: Tichý zabiják vody

I přes velmi přísné vyhlášky a limity může dojít ke kontaminaci vody.…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?