Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Chléb špaldový

10
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Luboš Polčík - Raciola
EAN: 8588006685114
Data ze dne: 20. 5. 2021



Popis


Složení

  • špaldová mouka - 30%
  • žitná mouka
  • špaldová celozrnná mouka
  • sůl
  • špaldové vločky
  • pšeničná mouka
  • extrakt z ječmenného sladu - 6%
  • sušená syrovátka
  • pšeničné klíčky
  • pražená ječmenná mouka
  • cukr
  • žitný kvas
  • sušený žitný kvas
  • pšeničný lepek
  • hroznová mouka
  • enzymy
  • droždí
  • pšeničné vločky
  • pšeničná mouka
  • lactobacily

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • obiloviny obsahující lepek


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce jen prodejce 0
Éčka aditiva se skóre 1 5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 10

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
500 g
% DDD
Energie 274 kcal 1 368 kcal 13 %
1145 kJ 5725 kJ
Bílkoviny 9.1 g 45.5 g 14 %
Sacharidy 52.4 g 262 g 58 %
z toho cukry 2.1 g 10.5 g
Tuky 1.6 g 8 g 2 %
nasycené 0.3 g 1.5 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.4 g 7 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?