Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Večerní chlebík

26 Čteme etikety za vás
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Penam a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8590077341844
Data ze dne: 18. 5. 2018



Popis

Pšeničný chléb

Složení

  • směs - 53%
  • - pšeničná bílkovina
  • - sójová bílkovina
  • - lupinová bílkovina
  • - sojový šrot
  • - lněná semínka
  • - slunečnicová semínka
  • - sójová mouka
  • - celozrnná pšeničná mouka
  • jablečná vláknina
  • droždí
  • sezamová semínka
  • jedlá sůl
  • ječná sladová mouka - pražená
  • voda
  • droždí

Alergeny

  • obiloviny obsahující lepek
  • sezam
  • soja
  • stopy mléka
  • stopy skořápkových plodů
  • stopy vajec


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma není 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 26

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
250 g
% DDD
Energie 245 kcal 612 kcal 12 %
1025 kJ 2562.5 kJ
Bílkoviny 27 g 67.5 g 42 %
Sacharidy 2.2 g 5.5 g 2 %
z toho cukry 1.1 g 2.75 g
Tuky 12 g 30 g 17 %
nasycené 1.6 g 4 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 11 g 27.5 g
Sůl 1.3 g 3.25 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Jíst zdravě neznamená jíst draze

Káva o čtvrté - diskusní pořad Českého rozhlasu - stanice Dvojka.

Nesmysl nebo pravda?

Kyselinotvorné a zásadotvorné potraviny, skutečně nám změní pH těla? Jak je to…

Září měsíc BIOPOTRAVIN

Měsíc září je bohatý na mnoho akcí spojených s potravinami. Je to dáno…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?