Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Jessy Kakaový řez - smetana, chia semínka

26 Čteme etikety za vás
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: KONiPRO s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594182060119
Data ze dne: 10. 10. 2017


bez lepku

Popis

Kakaový řez se smetanou a chia semínky

Složení

  • - vanilka
  • jedlá sůl
  • kakaový prášek
  • cukr
  • vejce
  • - mletá vanilka - 0,02%
  • - cukr
  • - smetana - 85%
  • smetanová náplň - 25%
  • náplň - 55%
  • - jahody
  • - brusinky
  • - kokos
  • - smetana
  • - chia semínka
  • - cukr
  • - kakaový prášek - 10%
  • - vejce

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • vejce


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma není 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu - neuvedeno - 0
  Celkem: 26

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
70 g
% DDD
Energie 271 kcal 190 kcal 13 %
1134 kJ 793.8 kJ
Bílkoviny 5.7 g 3.99 g 9 %
Sacharidy 22.5 g 15.75 g 25 %
z toho cukry 19.4 g 13.58 g
Tuky 16.9 g 11.83 g 24 %
nasycené 9.9 g 6.93 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.1 g 0.07 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Legionella: Tichý zabiják vody

I přes velmi přísné vyhlášky a limity může dojít ke kontaminaci vody.…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?