Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

Bešamel zeleninový ze sóji BIO 500ml

20 Čteme etikety za vás
Země výroby: Itálie
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Soia&Soia
Dodavatel: BIO-PRO Zdravý život s.r.o.
EAN: 8018699010233
Data ze dne: 10. 1. 2018



Popis

Bešamel zeleninový ze sóji bio - skvělý základ pro mnoho receptů, zvláště pro zapékané těstoviny.

Složení

  • voda
  • pšeničná mouka
  • slunečnicový olej
  • sója - 4,5%
  • kukuřičný škrob
  • jedlá sůl
  • přírodní aroma

Alergeny

  • obiloviny obsahující lepek
  • soja


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Itálie 5
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu - neuvedeno - 0
  Celkem: 20

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
500 g
% DDD
Energie 109 kcal 547 kcal 5 %
458 kJ 2290 kJ
Bílkoviny 2.5 g 12.5 g 4 %
Sacharidy 7 g 35 g 8 %
z toho cukry 1 g 5 g
Tuky 8 g 40 g 11 %
nasycené 1.5 g 7.5 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.6 g 3 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Alimentární nákazy - nákazy z jídla!

Stručný souhrn informací pro veřejnost: Časté alimentární nákazy a alimentární…

Ochutnávka hamburgerů!

Sezóna grilování je v plném proudu a mezi klobáskami a kusy masa často opékáme…

Může maso připravené z buněčných kultur nahradit tradičně produkované maso?

Myšlenka vytvořit umělé maso, aniž bychom k tomu potřebovali zvířata, existuje…
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?