Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Omáčka bolognese s masem

18
Země výroby: Itálie
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: GASTON, s.r.o.
EAN: 8595241519821
Data ze dne: 22. 4. 2019



Popis

rajčatová omáčka se zeleninou a hovězím masem

Složení

  • - černý pepř
  • - hřebíček
  • směs koření
  • - rozmarýn
  • - oregáno
  • - bobkový list
  • směs bylin
  • česnek
  • pitná voda
  • olivový olej
  • jedlá sůl
  • modifikovaný kukuřičný škrob
  • cukr
  • cibule - 4%
  • mrkev - 4%
  • rajčatový protlak zahuštěný - 18%
  • hovězí maso - 21%

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Itálie 5
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 18

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
350 g
% DDD
Energie 98 kcal 345 kcal 5 %
412 kJ 1442 kJ
Bílkoviny 4.3 g 15.05 g 7 %
Sacharidy 6.6 g 23.1 g 7 %
z toho cukry 4.7 g 16.45 g
Tuky 5.9 g 20.65 g 8 %
nasycené 1.6 g 5.6 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.4 g 4.9 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Hroznové víno ze zemí mimo EU je častěji kontaminováno pesticidy

Hroznové víno patří mezi nejoblíbenější druhy ovoce. Spotřeba na osobu v…

Pod lupou bude hummus, miso i mák

Miso, hummus či okara. Luštěninové výrobky, se kterými se lidé v Česku…

Potravináři podporují zpřísnění označení vegetariánských potravin

Potravinářská komora podporuje připravenou novelu vyhlášky, která upravuje…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?