Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Rajčatová omáčka na těstoviny

23 Čteme etikety za vás
Země výroby: Itálie
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Delmart s.r.o.
EAN: 20124328
Data ze dne: 7. 2. 2020


bez lepku

Popis

Delmart omáčka na těstoviny boloňská. Rajčatová omáčka s mletým hovězím masem a vepřovým masem. Poctivé ragú z jihu Itálie. Vyrobeno z britského hovězího a italského vepřového masa.

Složení

  • krájená rajčata - 63%
  • mleté hovězí maso - 15%
  • mrkev
  • mleté vepřové maso - 5%
  • cibule
  • celer
  • rajčatový protlak
  • extra panenský olivový olej
  • mořská jedlá sůl
  • rýžový škrob
  • česnek
  • černý pepř

Alergeny

  • celer


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Itálie 5
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 23

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
340 g
% DDD
Energie 122 kcal 414 kcal 6 %
509 kJ 1730.6 kJ
Bílkoviny 6.9 g 23.46 g 11 %
Sacharidy 3.3 g 11.22 g 4 %
z toho cukry 2.7 g 9.18 g
Tuky 8.8 g 29.92 g 13 %
nasycené 1.8 g 6.12 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 1.2 g 4.08 g
Sůl 0.75 g 2.55 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Test tavených sýrů 2024

V roce 2023 uplynulo sto let od chvíle, kdy se u nás, přesněji řečeno ve…

Bezlepkové potraviny

Pro někoho je bezlepková strava jedinou možností, jak předcházet zdravotním…

Jsou takřka nezničitelné a škodí zdraví

Jde o syntetické látky známé jako perfluorované a polyfluorované alkylové…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?