Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Rajčatová omáčka s olivami

15
Země výroby: Itálie
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Lidl Česká republika v.o.s.
EAN: 20037161
Data ze dne: 27. 4. 2021



Popis

Rajčatová omáčka se zelenými olivami a olivami ztmavlými oxidací.

Složení

  • drcená rajčata - 69%
  • nakládané zelené olivy - 14%
  • - zelené olivy
  • - pitná voda
  • - jedlá sůl
  • pitná voda
  • zahuštěný rajčatový protlak - 2%
  • olivy ztmavlé oxodací - 2%
  • - olivy
  • - jedlá sůl
  • bílé víno - 1%
  • modifikovaný škrob
  • cukr
  • jedlá sůl
  • česnek - 0,5%
  • petržel - 0,5%
  • kapary - 0,5%
  • bylinky

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Itálie 5
Éčka aditiva se skóre 1 5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma není 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje 0
  Celkem: 15

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
420 g
% DDD
Energie 62 kcal 260 kcal 3 %
259 kJ 1087.8 kJ
Bílkoviny 1.3 g 5.46 g 2 %
Sacharidy 4.3 g 18.06 g 5 %
z toho cukry 3.9 g 16.38 g
Tuky 3.5 g 14.7 g 5 %
nasycené 0.6 g 2.52 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.2 g 5.04 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?