Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Sušené polotučné mléko

Údaje o potravině

Hmotnost: 400 g
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: SIMANDL, spol. s r.o.
Dodavatel: neuvedeno
Privátní značka: neuvedeno
Data ze dne: 9.2.2019
Čárový kód EAN: 8594013594516
Obaly: LDPE Nízkohustotní (rozvětvený) polyetylén , PAP Papír
430 Čteme etikety za vás



Popis

směs k přípravě mléka

Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
400 g
% DDD
Energie 430 kcal 1 721 kcal 21 %
1800 kJ 7200 kJ
Bílkoviny 30.6 g 122.4 g 47 %
Sacharidy 45.2 g 180.8 g 50 %
z toho cukry 45.2 g 180.8 g
Tuky 13.1 g 52.4 g 19 %
nasycené 9 g 36 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1 g 4 g

Složení

  • pasterované mléko

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Předchozí podoba potraviny


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce(mimo CZ) Česká Republika 6
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 26

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.




Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

* Potravina byla vložena nezávisle na výrobci


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Dostupnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k potravině.

Nejnovější články

Přijďte na BODYFEST!

Své zdraví máte ve svých rukou, víc než si myslíte!

Recept od... Penny potřetí ...

Máme tady další recept od našich podporovatelů - tentokrát křehká krůtí prsa.

GHI nebo přepuštěné máslo?

Ghi- není potřeba kupovat za velké peníze. Vyrobte si doma sami přepuštěné…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?