Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Kuskusová směs

12
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594159721623
Data ze dne: 4. 12. 2019



Popis

směs na přípravu jídla

Složení

  • předvařená pšenice z tvrdé krupice - 69%
  • sušená předvařená čočka - 6,6%
  • aroma
  • mleté tremoso
  • sušená mrkev - 3,7%
  • hrachové vločky - 3%
  • rostlinný olej
  • sušená pečená cibule
  • ječmenné vločky - 1,1%
  • ovesné vločky - 1,1%
  • sušený pórek

Alergeny

  • korýši
  • obiloviny obsahující lepek
  • stopy celeru
  • stopy hořčice
  • stopy mléka
  • stopy ryb
  • stopy sezamu
  • stopy skořápkových plodů
  • stopy vajec
  • vlčí bob (lupina)


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce není foto 0
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 12

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
240 g
% DDD
Energie 363 kcal 871 kcal 17 %
1519 kJ 3645.6 kJ
Bílkoviny 15 g 36 g 23 %
Sacharidy 61 g 146.4 g 68 %
z toho cukry 9.3 g 22.32 g
Tuky 3.5 g 8.4 g 5 %
nasycené 0.5 g 1.2 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 8.6 g 20.64 g
Sůl 1.6 g 3.84 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Inovace v mlékárenství

Zpracovatelé mléka a výrobci mlékárenských výrobků v ČR jsou v inovacích značně…

Je libo brouk nebo červík?

Hmyz jako jídlo budoucnosti? Ne, už teď je možné ho zařadit do svých jídelníčků!

Rostlinné nebo živočišné?

Zájem konzumentů o tzv. rostlinné alternativy mléka, mléčných výrobků, ale i…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?