Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Předvařená ochucená rýže s kukuřicí, s kuřecí příchutí

7
Země výroby: Francie
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Tesco Stores ČR a.s.
EAN: 5057008025219
Data ze dne: 7. 9. 2020



Popis

polotovar

Složení

  • bílý pepř
  • celer
  • kurkuma
  • černý pepř
  • mletá kurkuma
  • česnek
  • libeček
  • cibule
  • koncentrovaná mrkvová šťáva
  • kvasničný extrakt
  • předvařená rýže dlouhozrnná
  • česnekový prášek
  • cibulový prášek
  • aromata - pšenice
  • citronová šťáva
  • slunečnicový olej
  • mrkev
  • červená paprika
  • kukuřice - 3,5%
  • - rýže dlouhozrnná
  • - pitná voda

Alergeny

  • celer
  • obiloviny obsahující lepek


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Francie 5
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" obsahuje -5
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 7

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
250 g
% DDD
Energie 163 kcal 406 kcal 8 %
680 kJ 1700 kJ
Bílkoviny 3.4 g 8.5 g 5 %
Sacharidy 31.4 g 78.5 g 35 %
z toho cukry 0.1 g 0.25 g
Tuky 2.1 g 5.25 g 3 %
nasycené 1 g 2.5 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 2.2 g 5.5 g
Sůl 0.4 g 1 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?