Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Hlívové rizoto s prsíčkem
Autor: neznámý
Datum přidání 24.07.2011
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
10 min
Doba vaření: 45 min
Počet porcí: 4 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť:
Cena:
Obtížnost:
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 1 hrníček dlouhozrnné rýže
  • 1 kuřecí prsní plátek
  • 1 malá cibule
  • 1 trs hlívy ústřičné
  • špetka sušených bylinek (bazalka, kopr)
  • 1 lžíce olivového oleje
  • sůl
 

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
1 porce 10,70 g 53,40 g 3,44 g 1 230,81 kJ (294 kcal)
celkově 42,80 g 213,59 g 13,77 g 4 923,25 kJ (1176 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Uvaříme si doměkka rýži, poté si na pánvičce s olejem orestujeme jemně pokrájenou cibulku, přidáme hlívu a nakonec směs sušených bylinek. Přimícháme rýži a vše spolu promícháme. Mezitím si na pánvičce na zbytku oleje orestujeme kuřecí prsa, která jsme si nechaly uležet v marinádě z oleje s bylinkami a solí. Až budou hotové dozlatova, naservírujeme s houbovým rizotem.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

fotrfofo@ | 24.07.2011 - 13:15
Chuť:
Cena:
Obtížnost:

Recept znám.Doporučuji,Rudolf.

Nejnovější články

I bůček může být zdravá potravina...

Člověk nepotřebuje znát a umět čísílka těch éček nebo znát názvy chemických…

Slovníček pojmů - AROMA

Aroma, aromata, přírodní "jaké" aroma, či l(přírodní) látka určená k…

NutriScore změnilo výpočet

Nutri-Score je barevný štítek, který se nachází na přední straně balení…

Další zajímavé recepty