Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Hlívové rizoto s prsíčkem
Autor: neznámý
Datum přidání 24.07.2011
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
10 min
Doba vaření: 45 min
Počet porcí: 4 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť:
Cena:
Obtížnost:
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 1 hrníček dlouhozrnné rýže
  • 1 kuřecí prsní plátek
  • 1 malá cibule
  • 1 trs hlívy ústřičné
  • špetka sušených bylinek (bazalka, kopr)
  • 1 lžíce olivového oleje
  • sůl
 

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
1 porce 10,70 g 53,40 g 3,44 g 1 230,81 kJ (294 kcal)
celkově 42,80 g 213,59 g 13,77 g 4 923,25 kJ (1176 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Uvaříme si doměkka rýži, poté si na pánvičce s olejem orestujeme jemně pokrájenou cibulku, přidáme hlívu a nakonec směs sušených bylinek. Přimícháme rýži a vše spolu promícháme. Mezitím si na pánvičce na zbytku oleje orestujeme kuřecí prsa, která jsme si nechaly uležet v marinádě z oleje s bylinkami a solí. Až budou hotové dozlatova, naservírujeme s houbovým rizotem.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

fotrfofo@ | 24.07.2011 - 13:15
Chuť:
Cena:
Obtížnost:

Recept znám.Doporučuji,Rudolf.

Nejnovější články

Speciální daň na slazené nápoje?

Už jste slyšeli o dani na cukr, sůl či tuk? myslíte si, že by to mohl být…

Jaká je nejzdravější strava?

Není univerzální zdravá dieta! Ano jsou univerzální živiny, ale jejich…

BIO potravina roku 2024

PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců vyhlašuje soutěž Nejlepší biopotravina roku…

Další zajímavé recepty