Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Hollandia Farmář jogurt jahoda

18
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Hollandia Karlovy Vary, s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594001176571
Data ze dne: 13. 4. 2019



Popis

Krémový jogurt s jahodami a kulturou BiFi. Obsah tuku nejméně 2,5 %.

Složení

  • mléko
  • ovocná složka - 24 %
  • - jahody - 50 %
  • - cukr
  • - šťáva z červené řepy
  • - šťáva z černé mrkve
  • - aroma
  • mléčná bílkovina
  • jogurtová kultura
  • kultura Bifidobacterium a Lactobacilus acidophilus - 10'6/g

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení ochucovací složka 24% 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 18

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
400 g
% DDD
Energie 103 kcal 411 kcal 5 %
430 kJ 1720 kJ
Bílkoviny 2.9 g 11.6 g 4 %
Sacharidy 16 g 64 g 18 %
z toho cukry 14 g 56 g
Tuky 2.9 g 11.6 g 4 %
nasycené 2.1 g 8.4 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.1 g 0.4 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Hroznové víno ze zemí mimo EU je častěji kontaminováno pesticidy

Hroznové víno patří mezi nejoblíbenější druhy ovoce. Spotřeba na osobu v…

Pod lupou bude hummus, miso i mák

Miso, hummus či okara. Luštěninové výrobky, se kterými se lidé v Česku…

Potravináři podporují zpřísnění označení vegetariánských potravin

Potravinářská komora podporuje připravenou novelu vyhlášky, která upravuje…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?