Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Jogurt rebarbora-jahoda

23 Čteme etikety za vás
Země výroby: Slovensko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: MILK-AGRO s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8586000750845
Data ze dne: 2. 10. 2018


bez lepku

Popis

Mléčný výrobek

Složení

  • mléko
  • smetana
  • ochucující složka - min. 16%
  • - cukr
  • - rebarbora - 30%
  • - jahodové pyré - 10%
  • - jablková dřeň
  • - modifikovaný kukuřičný škrob
  • - voda
  • - citrónový koncentrát
  • - přírodní aroma
  • - koncentrát z černé mrkve
  • mlékárenské kultury
  • jogurtová kultura
  • bifidobacterium a lactobacillus

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení ochucovací složka 16% 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje ochucovací složka -2
  Celkem: 23

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
150 g
% DDD
Energie 142 kcal 213 kcal 7 %
593 kJ 889.5 kJ
Bílkoviny 2.9 g 4.35 g 4 %
Sacharidy 13.6 g 20.4 g 15 %
z toho cukry 12.4 g 18.6 g
Tuky 7.6 g 11.4 g 11 %
nasycené 4.4 g 6.6 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.1 g 0.15 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?