Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Jogurt vanilkový PROBIA

15
Země výroby: Slovensko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: RAJO a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8585002501974
Data ze dne: 25. 11. 2019



Popis

rajo-PROBIA Nature. PROBIA Nature. Jogurt s kulturou Bifidobacterius, s vanilkou Bourbon.

Složení

  • mléko
  • ochucující složka - 18%
  • - cukr
  • - voda
  • - výtažek z vanilkových strukou Bourbon - 1,1%
  • - koncentrát z mrkve
  • - koncentrát citrónové šťávy
  • mléčné bílkoviny
  • sušené odtučněné mléko
  • vláknina - inulin
  • jogurtová kultura
  • kultura Bifidobacterium sp.

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka aditiva se skóre 1 5
Konkrétní požadavky na složení ochucovací složka 18% 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 15

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
135 g
% DDD
Energie 98 kcal 133 kcal 5 %
412 kJ 556.2 kJ
Bílkoviny 3.9 g 5.265 g 6 %
Sacharidy 14 g 18.9 g 16 %
z toho cukry 14 g 18.9 g
Tuky 2.8 g 3.78 g 4 %
nasycené 1.5 g 2.025 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 0.5 g 0.675 g
Sůl 0.18 g 0.243 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

dTest: Každá druhá vinná klobása v testu neuspěla

Vzhledem k oblíbenosti vinných klobás na vánočních stolech Čechů, přebíráme a…

Děkujeme vám, FÉROVÍ čtenáři!

Děkujeme za vaši přízeň! Pojďme se ohlédnout za největšími úspěchy roku 2025 –…

Poslední nákupy bez stresu

Ani nákup těsně před Štědrým dnem nemusí být noční můra. Klíčem je připravit se…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?