Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Jogurt Zabaglione

12
Země výroby: Německo
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Molkerei Gropper GmbH & Co. KG
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 20257194
Data ze dne: 6. 6. 2020



Popis

Jogurt na italský způsob se složkou s příchutí Zabaglione. Obsah tuku v mléčné složce 5%.

Složení

  • jogurt
  • - plnotučné mléko
  • - sušené odstředěné mléko
  • - mléčná bílkovina
  • - jogurtové kultury
  • složka s příchutě Zabaglione - 10%
  • - cukr
  • - vejce - z nosnic v halách
  • - glukozo-fruktozový sirup
  • - aroma
  • - koncentrát světlice barvířské
  • cukr
  • dextróza

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • stopy arašídů
  • stopy skořápkových plodů
  • vejce


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Německo 5
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 12

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
150 g
% DDD
Energie 123 kcal 184 kcal 6 %
513 kJ 769.5 kJ
Bílkoviny 4.4 g 6.6 g 7 %
Sacharidy 16.1 g 24.15 g 18 %
z toho cukry 15.9 g 23.85 g
Tuky 4.2 g 6.3 g 6 %
nasycené 2.6 g 3.9 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.15 g 0.225 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?