Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Pilos vanilkový Active

14
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Mlékárna Stříbro s.r.o.
Dodavatel: Lidl Česká republika v.o.s.
EAN: 20836986
Data ze dne: 8. 5. 2017



Popis

S bifidokulturou. Obsah tuku min. 2,7%

Složení

  • pasterované mléko
  • vanilková složka - 10%
  • - pitná voda
  • - cukr
  • - modifikovaný kukuřičný škrob
  • - přírodní Bourbon vanilkové aroma
  • - koncentrát z mrkve
  • - Bourbon vanilkový lusk
  • cukr - 5%
  • mléčná bílkovina
  • jogurtové kultury
  • bifidobacterium animalis subsp. lactis BB-12

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 1 5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk - neuvedeno - 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu součást dochucovací složky -2
  Celkem: 14

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
135 g
% DDD
Energie 93 kcal 126 kcal 4 %
391 kJ 527.85 kJ
Bílkoviny 3.7 g 4.995 g 6 %
Sacharidy 13 g 17.55 g 14 %
z toho cukry 12 g 16.2 g
Tuky 2.9 g 3.915 g 4 %
nasycené 1.9 g 2.565 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.1 g 0.135 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Speciální daň na slazené nápoje?

Už jste slyšeli o dani na cukr, sůl či tuk? myslíte si, že by to mohl být…

Jaká je nejzdravější strava?

Není univerzální zdravá dieta! Ano jsou univerzální živiny, ale jejich…

BIO potravina roku 2024

PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců vyhlašuje soutěž Nejlepší biopotravina roku…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?