Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

rajo RPO BIA jogurt s bylinkami

15
Země výroby: Slovensko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: RAJO a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8585002507556
Data ze dne: 29. 4. 2019



Popis

Jogurt s bylinkami a kulturou Bifidobacterium sp. S borůvkou a levandulí. Bez škrobů, bez barviv, bez aroma. Tuk 2,7%.

Složení

  • mléko
  • ochucující složka - 20%
  • - cukr
  • - borůvky - 32%
  • - borůvková šťáva - 18%
  • - sušený levandulový květ - 0,3%
  • - koncentrát bezové šťávy
  • - výtažek z levandule
  • mléčná bílkovina
  • sušené odtučněné mléko
  • inulin - vláknina
  • jogurtová kultura
  • kultura Bifidobacterium sp.

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka aditiva se skóre 1 5
Konkrétní požadavky na složení ochucovací složka 20% 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 15

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
135 g
% DDD
Energie 86 kcal 116 kcal 4 %
361 kJ 487.35 kJ
Bílkoviny 4 g 5.4 g 6 %
Sacharidy 11 g 14.85 g 12 %
z toho cukry 10 g 13.5 g
Tuky 2.7 g 3.645 g 4 %
nasycené 1.5 g 2.025 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 0.8 g 1.08 g
Sůl 0.18 g 0.243 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Potraviny jak je neznáte

Výzkumný ústav potravinářský a Národní zemědělské muzeum připravilo mikro…

I s přebytky můžeme udělat něco pro své zdraví

Jak uchovávat zbytky jídel? Jak mrazit a rozmrazovat? A co tahle zbytky zkvasit?

Sezonní ovoce a zelenina – měsíc leden

Zima je období, kdy je výběr čerstvého lokálního ovoce a zeleniny velmi omezený…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?