Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Skyr jogurt vanilka

21 Čteme etikety za vás
Země výroby: Česká republika
Země původu: Česká republika
Výrobce: Bohušovická mlékárna a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594001246359
Data ze dne: 4. 11. 2020



Popis

Zakysaný mléčný výrobek-vanilka.

Složení

  • mléko odtučněné
  • ochucující složka - 20%
  • - voda
  • - cukr
  • - barvící koncentrát citronu
  • - barvicí koncentrát světlice barvířské
  • - vanilkové lusky - 0,1%
  • - vanilkový extrakt - 0,02%
  • - aromata
  • mlékařská kultura

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení vysoký obsah bílkovin 3
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 21

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
140 g
% DDD
Energie 75 kcal 105 kcal 4 %
314 kJ 439.6 kJ
Bílkoviny 9.6 g 13.44 g 15 %
Sacharidy 8.7 g 12.18 g 10 %
z toho cukry 7.8 g 10.92 g
Tuky 0.1 g 0.14 g 0 %
nasycené 0.06 g 0.084 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.1 g 0.14 g

Výživová a zdravotní tvrzení


Výživová tvrzení
  • S vysokým obsahem bílkovin

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Inovace v mlékárenství

Zpracovatelé mléka a výrobci mlékárenských výrobků v ČR jsou v inovacích značně…

Je libo brouk nebo červík?

Hmyz jako jídlo budoucnosti? Ne, už teď je možné ho zařadit do svých jídelníčků!

Rostlinné nebo živočišné?

Zájem konzumentů o tzv. rostlinné alternativy mléka, mléčných výrobků, ale i…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?