Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Smetanový jogurt čokoláda

23 Čteme etikety za vás
Země výroby: Slovensko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Zvolenská mliekareň s.r.o.
EAN: 20935535
Data ze dne: 11. 8. 2022



Popis

Smetanový jogurt s čokoládovou složkou. Obsah tuku v mléčné složce min. 10%.

Složení

  • - smetana
  • - jogurtová kultura
  • čokoládová složka - 18%
  • - pitná voda
  • - cukr
  • - kakaový prášek se sníženým obsahem tuku - 4,2%
  • - kukuřičný škrob
  • - čokoláda v prášku
  • - cukr
  • - kakaový prášek
  • - koncentrát citrónové šťávy
  • jogurtová složka

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení ochucovací složka 18% 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje ochucovací složka -2
  Celkem: 23

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
150 g
% DDD
Energie 134 kcal 201 kcal 6 %
561 kJ 841.5 kJ
Bílkoviny 2.6 g 3.9 g 4 %
Sacharidy 11.2 g 16.8 g 12 %
z toho cukry 10.4 g 15.6 g
Tuky 8.7 g 13.05 g 12 %
nasycené 5.5 g 8.25 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.1 g 0.15 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Speciální daň na slazené nápoje?

Už jste slyšeli o dani na cukr, sůl či tuk? myslíte si, že by to mohl být…

Jaká je nejzdravější strava?

Není univerzální zdravá dieta! Ano jsou univerzální živiny, ale jejich…

BIO potravina roku 2024

PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců vyhlašuje soutěž Nejlepší biopotravina roku…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?