Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Smetanový jogurt jahoda

16
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Mlékárna Stříbro s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8595121831364
Data ze dne: 10. 7. 2020



Popis

Smetanový jogurt jahodový Zorba

Složení

  • smetana
  • jahodová složka - 22%
  • - jahody - 35%
  • - jahodová šťáva - 15%
  • - cukr
  • - modifikovaný kukuřičný škrob
  • - barvící koncentrát z červené řepy
  • - barvicí koncentrát z černé mrkve
  • - přírodní aromata
  • - citronový koncentárt
  • sušené mléko
  • jogurtová kultura

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 1 5
Konkrétní požadavky na složení ochucovací složka 22% 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje ochucovací složka 0
  Celkem: 16

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
150 g
% DDD
Energie 140 kcal 210 kcal 7 %
587 kJ 880.5 kJ
Bílkoviny 2.6 g 3.9 g 4 %
Sacharidy 15 g 22.5 g 17 %
z toho cukry 14 g 21 g
Tuky 7.9 g 11.85 g 11 %
nasycené 5.4 g 8.1 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.11 g 0.165 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Letenské prase aneb zabijačka v muzeu

Nevíte co o víkendu? Kdo v sobotu 22.1. budete v Praze, tak Národní zemědělské…

Konec titanové běloby!

E 171 - oxid titaničitý neboli titanová běloba mizí ze seznamu povolených…

Je potřeba se ještě pořád bát hormonů a antibiotik?

Kuřecí maso plné hormonů a antibiotik? Použití růstových hormonů a antibiotik…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?