Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Smetanový jogurt vanilkový

19
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Mlékárna Stříbro s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 20838812
Data ze dne: 6. 1. 2020



Popis

Pilos jogurt smetanový, vanilka. Obsah tuku min.6%.

Složení

  • smetana
  • vanilková složka - 25%
  • - pitná voda
  • - třtinový cukr
  • - modifikovaný kukuřičný škrob
  • - barvicí koncentráty z citronu
  • - koncetrát z citronu a světlice barvířské - barvicí koncentrát
  • - drcené vanilkové lusky - 0,1%
  • sušené mléko
  • jogurtová kultura

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení ochucovací složka 25% 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje ochucující složka -2
  Celkem: 19

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
250 g
% DDD
Energie 133 kcal 333 kcal 6 %
558 kJ 1395 kJ
Bílkoviny 2.5 g 6.25 g 4 %
Sacharidy 14 g 35 g 16 %
z toho cukry 13 g 32.5 g
Tuky 7.5 g 18.75 g 11 %
nasycené 5.1 g 12.75 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.09 g 0.225 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Prohřešky“ Čechů vůči zdravému stravování

Nový průzkum Barometr FOOD, prezentovaný na tiskové konferenci „(Zlo)zvyky na…

O kvalitě mléčných výrobků

Redaktoři dTestu pravidelně rozebírají své testování či zajímavosti, ať už od…

Obědy ve školách se změní

Školní jídelny se připravují na plánovanou změnu spotřebního koše, jehož podobu…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?