Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Jogurt čučoriedka

5
Země výroby: Slovensko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Milk-Agro Prešov s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8586000750937
Data ze dne: 10. 3. 2019


bez lepku

Popis

Jogurt borůvkový

Složení

  • mléko
  • smetana
  • ochucující složka - 18 %
  • - cukr
  • - borůvky - 30 %
  • - voda
  • - modifikovaný kukuřičný škrob
  • - borůvkové aroma
  • - řepný koncentrát
  • - aktivní uhlí - barvivo
  • jogurtová mlékárenská kultura
  • - Lactobacillus bulgaricus
  • - streptococcus thermophilus
  • bifidobacterium lactis

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka aditiva se skóre 1 5
Konkrétní požadavky na složení ochucovací složka 18% 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje ochucující složka -2
  Celkem: 5

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
250 g
% DDD
Energie 146 kcal 364 kcal 7 %
609 kJ 1522.5 kJ
Bílkoviny 2.6 g 6.5 g 4 %
Sacharidy 15 g 37.5 g 17 %
z toho cukry 14.7 g 36.75 g
Tuky 7 g 17.5 g 10 %
nasycené 4.2 g 10.5 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.1 g 0.25 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

dTest: Každá druhá vinná klobása v testu neuspěla

Vzhledem k oblíbenosti vinných klobás na vánočních stolech Čechů, přebíráme a…

Poslední nákupy bez stresu

Ani nákup těsně před Štědrým dnem nemusí být noční můra. Klíčem je připravit se…

ZERO WASTE dárky ze spíže

Stop zbytečnostem! Neplýtvejte a obdarujte své blízké dárkem s příběhem. Jedlé…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?