| Autor: | neznámý | 
| Datum přidání | 07.12.2011 | 
| Druh receptu | Oběd, Večeře | 
| Doba přípravy surovin: | 20 min | 
| Doba vaření: | 40 min | 
| Počet porcí: | 4 ks | 
| Přibližná cena: | neuvedena | 
| Chuť: | nehodnoceno | 
| Cena: | nehodnoceno | 
| Obtížnost: | nehodnoceno | 
| Přidat vlastní foto | |
 
				 
				 
				 
				 
				 
		
								
									Snídaňová směs - maca, moruše, jahody
								
								
								Směs obilovin
							
								
									Madeta Jihočeské máslo
								
								
								Obsah tuku: 82%
							
								
									Tradiční české máslo
								
								
								Máslo
							
								
									Sůl s jodem Tesco Value
								
								
								Jedlá sůl s jodem vakuová
							
Nejdříve si důkladně očistíme zeleninu. Mrkev a kapustu pokrájíme na malé kousky, cibuli na jemno. Na oleji orestujeme cibulku, přidáme zeleninu, zalijeme vodou, tak aby byla pod vodou a dusíme pod pokličkou. Po 5 minutách přidáme sůl a kari koření. Mezitím než nám zelenina změkne si uděláme jíšku. Na pánvi si rozpustíme máslo, poprášíme špaldovou moukou hladkou a zlehounka opražíme. Jestliže je zelenina měkka, zahustíme pohankovou kaší a jíškou. Povaříme za občasného míchání zhruba ještě 5 minut. Odstavíme z ohně a dochutíme citrónovou šťávou.Podáváme s bramborem.
Přidat komentář