Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Snack klobása

33 Čteme etikety za vás
Země výroby: Slovensko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: ISTERMEAT a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8588005739535
Data ze dne: 20. 5. 2020


bez lepku bez laktózy

Popis

Magnalice Snack klobása. Trvanlivý tepelně neopracovaný masový výrobek uzený. Na 100 g výrobku bylo použito 128 g vepřového a 34 g hovězího masa. plněné do beraního střeva.

Složení

  • vepřové maso
  • hovězí maso
  • vepřový tuk
  • koření
  • dextróza
  • živočišná bílkovina - vepřová
  • extrakty koření
  • jedlá sůl
  • česnek

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka bez dalších aditiv, dusitany hodnoceny jinak 10
Konkrétní požadavky na složení 162g masa na 100g výrobku 15
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný limit 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 33

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
160 g
% DDD
Energie 511 kcal 817 kcal 25 %
2136 kJ 3417.6 kJ
Bílkoviny 24.3 g 38.88 g 37 %
Sacharidy 3.4 g 5.44 g 4 %
z toho cukry 1.6 g 2.56 g
Tuky 44.9 g 71.84 g 64 %
nasycené 16.6 g 26.56 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 3.3 g 5.28 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?