Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Milk cocoa

Údaje o potravině

Hmotnost: neuvedeno
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Mlékárna Hlinsko, s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
Privátní značka: neuvedeno
Data ze dne: 9.6.2018
Čárový kód EAN: 20081614
Obaly: ALU Hliník
321 Čteme etikety za vás



Popis

Zahuštěné slazené mléko kakaové

Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
g
% DDD
Energie 321 kcal 0 kcal 15 %
1343 kJ 0 kJ
Bílkoviny 8.5 g 0 g 13 %
Sacharidy 53 g 0 g 59 %
z toho cukry 53 g 0 g
Tuky 8 g 0 g 11 %
nasycené 5.3 g 0 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.25 g 0 g

Složení

  • pasterované mléko
  • cukr
  • kakaový prášek se sníženým obsahem tuku - 7,2%

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Předchozí podoba potraviny


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce(mimo CZ) Česká Republika 6
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 26

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.




Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

* Potravina byla vložena nezávisle na výrobci


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Dostupnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k potravině.

Nejnovější články

Přijďte na BODYFEST!

Své zdraví máte ve svých rukou, víc než si myslíte!

GHI nebo přepuštěné máslo?

Ghi- není potřeba kupovat za velké peníze. Vyrobte si doma sami přepuštěné…

Kečup z rajčat? Realita nebo fikce?

Některé kečupy viděly rajčata jen z rychlíku, zato různými zahušťovadly se jen…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?