Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Bio jogurtové mléko jahoda-máta

25 Čteme etikety za vás
Země výroby: neuvedeno
Země původu: Česká republika
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Billa spol.s.r.o.
EAN: 9008684026072
Data ze dne: 17. 8. 2020



Popis

Bio jogurtové mléko s bifidokulturou,. Kysaný mléčný výrobek.

Složení

  • mléko
  • ovocná složka - 16%
  • - třtinový cukr
  • - jahody - 21%
  • - koncentrovaná jahodová dřeň - 14%
  • - škrob
  • - koncentrovaná šťáva z černé mrkve
  • - přírodní aroma
  • - mátový extrakt - 0,015%
  • mléčná bílkovina
  • jogurtová kultura
  • kultury bifidobacterium a lactobacillus acidophilus

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga BIO 1
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení ochucovací složka 16% 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 25

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
230 g
% DDD
Energie 87 kcal 201 kcal 4 %
366 kJ 841.8 kJ
Bílkoviny 3.3 g 7.59 g 5 %
Sacharidy 11 g 25.3 g 12 %
z toho cukry 11 g 25.3 g
Tuky 3.2 g 7.36 g 5 %
nasycené 2 g 4.6 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.25 g 0.575 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Test tavených sýrů 2024

V roce 2023 uplynulo sto let od chvíle, kdy se u nás, přesněji řečeno ve…

Bezlepkové potraviny

Pro někoho je bezlepková strava jedinou možností, jak předcházet zdravotním…

Jsou takřka nezničitelné a škodí zdraví

Jde o syntetické látky známé jako perfluorované a polyfluorované alkylové…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?