Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Jahodové podmáslí

15
Země výroby: neuvedeno
Země původu: Česká republika
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594006324366
Data ze dne: 29. 1. 2020



Popis

Moravia Šlehané podmáslí jahodové. Kysaný mléčný výrobek. Obsah tuku 1%.

Složení

  • plnotučné mléko
  • ovocná složka - 12%
  • - cukr
  • - jahody - 20%
  • - voda
  • - modifikovaný kukuřičný škrob - zahušťovadlo
  • - koncentrát červené řepy
  • - přírodní aroma
  • mlékárenské kultury

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga Vyrobeno podle české cechovní normy 1
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 1 5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje ochucovací složka -2
  Celkem: 15

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
330 g
% DDD
Energie 65 kcal 215 kcal 3 %
273 kJ 900.9 kJ
Bílkoviny 2.9 g 9.57 g 4 %
Sacharidy 11 g 36.3 g 12 %
z toho cukry 11 g 36.3 g
Tuky 1 g 3.3 g 1 %
nasycené 0.5 g 1.65 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.09 g 0.297 g

Vitamíny / minerály / stopové prvky

  100 g % DDD
vápník 120 mg 800 mg

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Budou Vánoce dražší?

Ceny surovin na vánoční cukroví dosti podražily. Třeba to bude mít i pozitivní…

Mikuláš, přišel s čertem na koláč...

Mik, Miku, Mik, Miku, Mikuláš, přišel s čertem na koláč. Mik, Miku, Mik, Miku,…

Severská výživová doporučení

Každý stát/region má nějaká výživová doporučení. pojďme se podívat, jak jsou na…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?