Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Zákys

22 Čteme etikety za vás
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: AGRO-LA, spol. s r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 54142220
Data ze dne: 7. 2. 2020



Popis

Zákys z jižních Čech. Borůvka. Obsah tuku min. 3,2%

Složení

  • homogenizované plnotučné mléko
  • ovočná složka - 12%
  • - cukr
  • - borůvky - 30%
  • - aroma
  • - koncentrát z mrkve a ibišku
  • - přírodní aroma
  • mléčné kultury

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga Česká potravina, Klasa 1
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní i umělé -2
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 22

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
330 g
% DDD
Energie 88 kcal 292 kcal 4 %
370 kJ 1221 kJ
Bílkoviny 2.9 g 9.57 g 4 %
Sacharidy 11 g 36.3 g 12 %
z toho cukry 11 g 36.3 g
Tuky 3.4 g 11.22 g 5 %
nasycené 2.3 g 7.59 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.1 g 0.33 g

Vitamíny / minerály / stopové prvky

  100 g % DDD
vápník 110 mg 800 mg

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Hroznové víno ze zemí mimo EU je častěji kontaminováno pesticidy

Hroznové víno patří mezi nejoblíbenější druhy ovoce. Spotřeba na osobu v…

Pod lupou bude hummus, miso i mák

Miso, hummus či okara. Luštěninové výrobky, se kterými se lidé v Česku…

Potravináři podporují zpřísnění označení vegetariánských potravin

Potravinářská komora podporuje připravenou novelu vyhlášky, která upravuje…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?