Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Zeleninový salát s jablky

6
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Gastro Menu Express a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8595190709748
Data ze dne: 27. 5. 2018



Popis

Salát s jablky

Složení

  • brambory
  • majóneza
  • - řepkový olej
  • - pitná voda
  • - žloutky
  • - jedlá sůl
  • - ocet kvasný lihový
  • sterilovaná zelenina - 34%
  • - mrkev
  • - okurky
  • - celer
  • pitná voda
  • cukr
  • ocet kvasný lihový
  • jedlá sůl
  • jablka - 10%
  • vejce
  • cukr
  • jedlá sůl
  • sušená pažitka
  • mletý pepř černý

Alergeny

  • celer
  • oxid siřičitý a siřičitany
  • vejce


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 5 -5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 6

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
140 g
% DDD
Energie 198 kcal 277 kcal 10 %
828 kJ 1159.2 kJ
Bílkoviny 1.2 g 1.68 g 2 %
Sacharidy 11 g 15.4 g 12 %
z toho cukry 6.4 g 8.96 g
Tuky 13 g 18.2 g 19 %
nasycené 1 g 1.4 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.2 g 1.68 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Legionella: Tichý zabiják vody

I přes velmi přísné vyhlášky a limity může dojít ke kontaminaci vody.…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?