Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

Zakysaný dezert vanilkový

15
Země výroby: Slovensko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Agro Tami a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8586015912160
Data ze dne: 14. 4. 2020



Popis

tami Maškrtko-Zakysaný dezert s vanilkovou příchutí se živou mikroflórou.

Složení

  • smetana
  • ochucující složka - 11%
  • - cukr
  • - voda
  • - glukozo-fruktozový sirup
  • - sušené mléko
  • - sušená syrovátka
  • - modifikovaný škrob
  • - jedlá želatina
  • - vanilkové aroma
  • - jogurtová kultura

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje ochucující složka -2
  Celkem: 15

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
80 g
% DDD
Energie 163 kcal 131 kcal 8 %
684 kJ 547.2 kJ
Bílkoviny 3.9 g 3.12 g 6 %
Sacharidy 26 g 20.8 g 29 %
z toho cukry 15.2 g 12.16 g
Tuky 7.5 g 6 g 11 %
nasycené neuvedeno neuvedeno
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.12 g 0.096 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Alimentární nákazy - nákazy z jídla!

Stručný souhrn informací pro veřejnost: Časté alimentární nákazy a alimentární…

Ochutnávka hamburgerů!

Sezóna grilování je v plném proudu a mezi klobáskami a kusy masa často opékáme…

Voda v kuřecích stehnech?

Začala nám sezóna grilování a kuřecí stehna podle obchodních statistik patří…
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?