Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

mělněná vepřová plec

Údaje o potravině

Hmotnost: 500 g
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Kaufland Česká republika v.o.s.
Dodavatel: neuvedeno
Privátní značka: neuvedeno
Data ze dne: 24.2.2017
Čárový kód EAN: 4049727003747
Obaly: PP Polypropylén
46



Popis

masný polotovar balený v ochranné atmosféře max.15% tuku

Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
500 g
% DDD
Energie 46 kcal 231 kcal 2 %
193 kJ 965 kJ
Bílkoviny 19 g 95 g 29 %
Sacharidy 0 g 0 g 0 %
z toho cukry 0 g 0 g
Tuky 13 g 65 g 19 %
nasycené 5 g 25 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0 g 0 g

Složení

Alergeny

nejsou uvedeny



Předchozí podoba potraviny


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce(mimo CZ) Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 1 5
Konkrétní požadavky na složení čisté maso(nehodnotí se) 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 16

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.




Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

* Potravina byla vložena nezávisle na výrobci


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Dostupnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k potravině.

Nejnovější články

GHI nebo přepuštěné máslo?

Ghi- není potřeba kupovat za velké peníze. Vyrobte si doma sami přepuštěné…

Kečup z rajčat? Realita nebo fikce?

Některé kečupy viděly rajčata jen z rychlíku, zato různými zahušťovadly se jen…

Burgery – fenomén letošní grilovací sezon

Léto je jako stvořené k piknikům a také letním grilovačkám. Kromě různých…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?