Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

Bio rýžový nápoj

29 Čteme etikety za vás
Země výroby: Itálie
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: BILLA, spol. s r.o.
EAN: 9008684025792
Data ze dne: 17. 1. 2021



Popis

Bio rýžový nápoj s vápníkem. Ošetřeno UHT.

Složení

  • pitná voda
  • italská rýže - 16%, z ekologické produkce
  • slunečnicový olej lisovaný za studena - z ekologické produkce
  • mořská řasa lithothamnium calcareum - 0,4%
  • jedlá sůl

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga BIO 1
Konkrétní země původu/výrobce Itálie 5
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení bez přídavku cukru 3
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 29

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
1000 g
% DDD
Energie 61 kcal 609 kcal 3 %
255 kJ 2550 kJ
Bílkoviny 0.5 g 5 g 1 %
Sacharidy 13 g 130 g 14 %
z toho cukry 6.2 g 62 g
Tuky 1 g 10 g 1 %
nasycené 0.2 g 2 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.09 g 0.9 g

Vitamíny / minerály / stopové prvky

  100 g % DDD
vápník 120 mg 800 mg

Výživová a zdravotní tvrzení


Výživová tvrzení
  • Bez přídavku cukrů

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Další z náhrad masa?

Z proteinů hrášku a tuku vznikl kvalitní alternativní steak?

Restaurace pod drobnohledem SZPI!

Každá sedmá restaurace připravuje pokrmy na přepáleném fritovacím oleji,…

Z plevele jídlo na talíř

Kopřivy možná budeme jednou nejen běžně jíst, ale i oblékat.
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?