Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Bio Barbecue omáčka

14
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Peter Spak GmbH
EAN: 8595003417402
Data ze dne: 20. 8. 2020



Popis

Studená omáčka neemulgovaná.

Složení

  • pitná voda
  • třtinový cukr - z ekologického zemědělství
  • rajčatový protlak - z ekologického zemědělství
  • kvasný ocet lihový - z ekologického zemědělství
  • karamelový sirup - z ekologického zemědělství
  • uzená sůl
  • škrob - z ekologického zemědělství
  • cibule - z ekologického zemědělství
  • chilli - z ekologického zemědělství
  • česnek - z ekologického zemědělství
  • koření - z ekologického zemědělství

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga BIO 1
Konkrétní země původu/výrobce jen prodejce 0
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 14

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
290 g
% DDD
Energie 177 kcal 512 kcal 8 %
739 kJ 2143.1 kJ
Bílkoviny 1 g 2.9 g 2 %
Sacharidy 41 g 118.9 g 46 %
z toho cukry 28 g 81.2 g
Tuky 0.1 g 0.29 g 0 %
nasycené 0 g 0 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.3 g 3.77 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Legionella: Tichý zabiják vody

I přes velmi přísné vyhlášky a limity může dojít ke kontaminaci vody.…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?