Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Chilli omáčka

9
Země výroby: neuvedeno
Země původu: Velká Británie
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Slovenský potravinársky priemysel, a.s.
EAN: 5060460190333
Data ze dne: 1. 12. 2020



Popis

Sriracha Hot Chilli Sauce, extra pikantní čili omáčka.

Složení

  • červená chilli pasta - 35%
  • - červené feferonky
  • - sůl
  • voda
  • cibule - 20%
  • bílý vinný ocet
  • česnek - 5%
  • zázvor - 2%
  • mleté feferonky - 0,5%

Alergeny

  • korýši
  • měkkýši
  • stopy hořčice
  • stopy lepku
  • stopy mléka
  • stopy oxidu siřičitého (siřičitanu)
  • stopy ryb
  • stopy sezamu
  • stopy soji


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Velká Británie 5
Éčka aditiva se skóre 3 -1
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 9

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
250 g
% DDD
Energie 36 kcal 89 kcal 2 %
149 kJ 372.5 kJ
Bílkoviny 1.6 g 4 g 2 %
Sacharidy 6 g 15 g 7 %
z toho cukry 3.1 g 7.75 g
Tuky 0.5 g 1.25 g 1 %
nasycené 0.1 g 0.25 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 4.12 g 10.3 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Letenské prase aneb zabijačka v muzeu

Nevíte co o víkendu? Kdo v sobotu 22.1. budete v Praze, tak Národní zemědělské…

Konec titanové běloby!

E 171 - oxid titaničitý neboli titanová běloba mizí ze seznamu povolených…

Je potřeba se ještě pořád bát hormonů a antibiotik?

Kuřecí maso plné hormonů a antibiotik? Použití růstových hormonů a antibiotik…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?