Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Vanilková ovesná kaše

21 Čteme etikety za vás
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: SEMIX PLUSO spol. s r. o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594019384258
Data ze dne: 16. 7. 2020



Popis

Sypká směs na přípravu ovesné vanilkové kaše.

Složení

  • ovesné vločky - 83%
  • mléko odstředěné sušené
  • cukr
  • třtinový cukr
  • mořská sůl
  • aroma
  • vanilkový extrakt - mletá semínka, 0,1%

Alergeny

  • laktóza
  • mléko, mléčné složky
  • obiloviny obsahující lepek
  • stopy sezamu
  • stopy skořápkových plodů
  • stopy soji
  • stopy vajec


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení vysoký obsah vlákniny 3
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 21

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
65 g
% DDD
Energie 370 kcal 241 kcal 18 %
1550 kJ 1007.5 kJ
Bílkoviny 11 g 7.15 g 17 %
Sacharidy 67 g 43.55 g 74 %
z toho cukry 10 g 6.5 g
Tuky 4.6 g 2.99 g 7 %
nasycené 0.8 g 0.52 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 7.6 g 4.94 g
Sůl 0.76 g 0.494 g

Výživová a zdravotní tvrzení


Výživová tvrzení
  • S vysokým obsahem vlákniny

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Letenské prase aneb zabijačka v muzeu

Nevíte co o víkendu? Kdo v sobotu 22.1. budete v Praze, tak Národní zemědělské…

Konec titanové běloby!

E 171 - oxid titaničitý neboli titanová běloba mizí ze seznamu povolených…

Je potřeba se ještě pořád bát hormonů a antibiotik?

Kuřecí maso plné hormonů a antibiotik? Použití růstových hormonů a antibiotik…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?