Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Játrová paštika

8
Země výroby: Polsko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Drosed S.A.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8590421050095
Data ze dne: 13. 12. 2020



Popis

Játrová vepřová paštika. Masný výrobek tepelně opracovaný. Sterilováno.

Složení

  • vepřová játra - 28%
  • pitná voda
  • vepřové maso - 25%
  • vepřové sádlo - 6%
  • vepřové kůže - 6%
  • krupice z tvrdozrnné pšenice
  • pšeničná mouka
  • jedlá sůl
  • sójová bílkovina
  • sušená cibule
  • sušená mrkev
  • petržel
  • pór
  • maltodextrin
  • kukuřičný bílkovinný izolát
  • extrakt pekařského droždí
  • koření

Alergeny

  • obiloviny obsahující lepek
  • soja


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Polsko 5
Éčka aditiva se skóre 5 -5
Konkrétní požadavky na složení 52% masa 5
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný podíl 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 8

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
100 g
% DDD
Energie 225 kcal 225 kcal 11 %
942 kJ 942 kJ
Bílkoviny 11 g 11 g 17 %
Sacharidy 4.5 g 4.5 g 5 %
z toho cukry 0 g 0 g
Tuky 18 g 18 g 26 %
nasycené 7.1 g 7.1 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.2 g 1.2 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Speciální daň na slazené nápoje?

Už jste slyšeli o dani na cukr, sůl či tuk? myslíte si, že by to mohl být…

Jaká je nejzdravější strava?

Není univerzální zdravá dieta! Ano jsou univerzální živiny, ale jejich…

BIO potravina roku 2024

PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců vyhlašuje soutěž Nejlepší biopotravina roku…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?