Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

SLÁMA Zabijačková paštika s brusinkami

4
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Uzenářství a lahůdky Sláma s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594017361626
Data ze dne: 30. 7. 2019



Popis

Tepelně opracovaný masný výrobek. Bezlepkový výrobek.

Složení

  • vepřová játra - 30%
  • vepřové maso - 25%
  • vepřové sádlo - 14%
  • masový vývar
  • brusinky - 1,9%
  • cibule
  • jedlá sůl
  • rýžová směs - zahušťovadlo
  • aroma
  • koření a extrakty z koření
  • sušená zelenina
  • glukózový sirup
  • bylinky
  • dextróza
  • bramborový škrob - (celer)

Alergeny

  • celer


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 5 -5
Konkrétní požadavky na složení 55% masa 10
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný limit 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 4

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
200 g
% DDD
Energie 282 kcal 565 kcal 14 %
1181 kJ 2362 kJ
Bílkoviny 9.5 g 19 g 15 %
Sacharidy 11 g 22 g 12 %
z toho cukry 0.1 g 0.2 g
Tuky 26 g 52 g 37 %
nasycené 9 g 18 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.5 g 3 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Ohlédnutí za vinohradnickým rokem 2019/2020

Máte rádi víno? Pokud odpověď zní ano, možná vás bude zajímat, jestli vinic u…

Co takhle dát si SUSHI...

Patří mezi vaše oblíbené pokrmy Sushi? I s konzumací jídel z mořských řas…

A Dost! - kde všude najdeme cukr?

Tentokrát jed díl ADost! edukační. Pokusili jsem se společně ukázat, kde všude…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?