Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Zlatý Bažant Radler Pivo jahoda-rebarbora

20 Čteme etikety za vás
Země výroby: Slovensko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Heineken Slovensko, a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8586000984653
Data ze dne: 21. 7. 2019



Popis

Zlatý Bažant Radler 0,0% Jahoda-rebarbora. Míchaný nealkoholický nápoj.

Složení

  • nealkoholické pivo - 47%
  • - voda
  • - ječmenný slad
  • - chmel
  • limonáda - 53%
  • - voda
  • - cukr
  • - limetková šťáva z koncentrátu - 4,3%
  • - koncentrát z černé mrkve
  • - přírodní jahodovo-rebarborové aroma
  • - jahodová šťáva z koncentrátu - 0,1%
  • - rebarborová šťáva z koncentrátu - 0,1%

Alergeny

  • stopy lepku


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 20

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
500 g
% DDD
Energie 35 kcal 177 kcal 2 %
148 kJ 740 kJ
Bílkoviny 0 g 0 g 0 %
Sacharidy 8.6 g 43 g 10 %
z toho cukry 5.5 g 27.5 g
Tuky 0 g 0 g 0 %
nasycené 0 g 0 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0 g 0 g
Alkohol nehodnotíme.
Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Kontaminace čerstvého mléka!

Riziko z potravin Mikrobiální kontaminace čerstvého mléka baleného do PET lahví…

Pozitivní zprávy

Chceme lidi naučit nakupovat vždy ty nejkvalitnější potraviny...hlavní moto…

Jak na šunku v obchodě?

Chcete vybrat šunku s nejvyšším podílem masa? Zas tak složité to není, jen je…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?