Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Maggi Dobrý hostinec slepičí polévka

5
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Nestlé S. A.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 858002436603
Data ze dne: 21. 2. 2018



Popis

Slepičí polévka s těstovinami

Složení

  • kukuřičný škrob
  • sušený celer
  • jodičnan draselný - minerální látka
  • výtažek z rozmarýnu
  • droždí
  • vaječné bílky
  • - černý pepř - 0,008%
  • - kurkuma
  • směs koření
  • petrželová nať - 0,3%
  • aroma - obsah vajec
  • cukr
  • mouka z tvrdé pšenice
  • slepičí tuk - 1,6%
  • pšeničná mouka
  • sušený kvasničný výtažek
  • sušené slepičí maso - 6,4%
  • jedlá sůl
  • česnekový prášek
  • - pastinák - 1,2%
  • - cibule - 1,4%
  • - zelený hrášek - 2,6%
  • mrkev - 3,6%
  • sušená zelenina

Alergeny

  • celer
  • obiloviny obsahující lepek
  • stopy mléka
  • stopy ryb
  • stopy soji
  • vejce


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce jen distributor 0
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" je -5
Obsah blíže neurčeného aroma je -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 5

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
62 g
% DDD
Energie 357 kcal 221 kcal 17 %
1492 kJ 925.04 kJ
Bílkoviny 16 g 9.92 g 25 %
Sacharidy 58 g 35.96 g 64 %
z toho cukry 8.7 g 5.394 g
Tuky 5.6 g 3.472 g 8 %
nasycené 1.6 g 0.992 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 5.5 g 3.41 g
Sůl 8.8 g 5.456 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Změna v potravinovém právu?

2. 5. 2021 začíná platit novela zákona o potravinách a tabákových výrobcích.…

Výzva k zavedení Nutri-Score v Evropě

Evropští vědci podepsali „Výzvu k zavedení Nutri-Score v Evropě“. Tedy dle nich…

Strategie bezpečnosti potravin do roku 2030

Posílení bezpečnosti i kontrolního systému, vzdělávání spotřebitelů a otázky…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?