Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Ristorante -mozzarella

5
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Dr.Oetker s.r.o.
EAN: 5900437164908
Data ze dne: 15. 2. 2018



Popis

Pizza s mozzarellou

Složení

  • pšeničná mouka
  • voda
  • mozzarella - 17%
  • řepkový olej
  • sýr Eidam - 5%
  • rajčata
  • rajčatový koncentrát
  • bazalka
  • jedlá sůl
  • droždí
  • cukr
  • špenát
  • petržel
  • koření
  • modifikovaný škrob
  • rostlinný bílkovinný hydrolyzát
  • maltodextrin
  • citronová šťáva
  • karamelový cukr
  • aroma

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • obiloviny obsahující lepek
  • stopy hořčice
  • stopy soji


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce jen distributor 0
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" je -5
Obsah blíže neurčeného aroma je -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 5

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
335 g
% DDD
Energie 253 kcal 847 kcal 12 %
1058 kJ 3544.3 kJ
Bílkoviny 9.8 g 32.83 g 15 %
Sacharidy 25.6 g 85.76 g 28 %
z toho cukry 2.8 g 9.38 g
Tuky 12.1 g 40.535 g 17 %
nasycené 4 g 13.4 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.08 g 3.618 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?