Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

PRÉSIDENT Svěží Čerstvý sýr

20 Čteme etikety za vás
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Lactalis CZ, s.r.o.
EAN: 5902409700770
Data ze dne: 19. 7. 2019



Popis

Čerstvý sýr bylinkový. Sušina 29%. Tuk min. 18%.

Složení

  • - saturejka
  • mlékařská kultura
  • pepř zelený
  • přírodní aroma
  • sušené mléko
  • cukr
  • - máta
  • - tymián
  • - oregáno
  • smetana
  • - šalvěj
  • - rozmarýn
  • - majoránka
  • - bazalka
  • sušené provensálské bylinky - 0,27%
  • jedlá sůl
  • mléko

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce jen prodejce 0
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 20

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
175 g
% DDD
Energie 214 kcal 375 kcal 10 %
896 kJ 1568 kJ
Bílkoviny 5.2 g 9.1 g 8 %
Sacharidy 3.9 g 6.825 g 4 %
z toho cukry 3.5 g 6.125 g
Tuky 20 g 35 g 29 %
nasycené 14 g 24.5 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.8 g 1.4 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Černé ovce - ZÁVINY

Pojmy štrúdl a závin jsou mezi lidmi velmi dobře známé. Oba se totiž pojí nejen…

Okouzlení bílkovinami

K čemu bílkoviny jsou, kolik jich potřebujeme, kde všude je najdeme, proč a jak…

Rajčata v konzervě

Zavařená rajčata nemají v našich končinách tak dlouhou tradici jako třeba…
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?